Велизар Енчев, Фейсбук В студиото на Нова тв наблюдавахме газов скандал,

...
Велизар Енчев, Фейсбук В студиото на Нова тв наблюдавахме газов скандал,
Коментари Харесай

Велизар Енчев: Жълтопаветната десница е сбор от русофобски лумпени с отдавна изтекъл срок на годност

Велизар Енчев, Facebook

 

В студиото на Нова тв наблюдавахме газов скандал, от който видяхме що за стока е така наречен градска десница. Един против различен са синдикалистът Ваня Григорова и икономистът Георги Ганев.

Синдикалистът твърди с стоманени обстоятелства: на „ Газпром “ се заплаща с евро/долари в неговата банка, а съветският тръст превалутира заплащането в рубли.

„ Икономистът “ изпада в десничарска гняв, вини я в неистина и повтаря в несвяст мантрата, че „ Газпром “ желае заплащане в рубли.

И истерично отхвърля да чуе от дълго време потвърден факт: Германия, Австрия, Италия и още дузина еврокомпании заплащат на банката на „ Газпром “ в евро/долари, а не в западни банки.

Защото санкционният режим на Европейски Съюз и Съединени американски щати не разрешава всевъзможни парични преводи към съветския газов тръст. Сиреч, платиш ли за съветския газ в европейска или американска банка, съветската страна остава с пръст в устата – парите й са блокирани до второ пришествие...

„ Газовата война “ с Русия повдигна завесата над една позабравена срамна загадка – жълтопаветната ни десница е общ брой от русофобски лумпени с от дълго време изминал период на валидност.

Не инцидентно Дeсен се римува с Бесен.

Сектата на Десните Бесни (ДБ) изживява последните си дни.

Остават единствено 40 дни до електоралното й заравяне.

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР